Au mai ramas

0
0
ZILE
0
0
ORE
0
0
MINUTE
0
0
SECUNDE

pana la campania

Promark Offroad - noul brand al producatorul de troliuri Gorilla


  25.01.2010

Dupa cinci ani in industria de troliuri off-road, Gorilla Winches anunta extinderea productiei in segmentul off-road. Pentru a raspunde cerintelor consumatorilor, Gorilla adauga diverse accesorii pentru ATV-uri, camionete, Jeep-uri si vehicule 4x4, precum anvelope, jante, bare de protectie si altele.

Conform managerului de marketing si vanzari, John Ostman: "Numele nostru va descrie mult mai bine cine suntem si ce facem. Producem si distribuim echipamente PRO-fesioniste Off-road de calitate foarte buna". Ostman a continuat prin a spune ca vor produce in continuare accesorii durabile si de foarte buna calitate, insa sub brand-ul PROMARK OFFROAD. Noul nume a inceput sa apara pe produse inca de la sfarsitul anului trecut.

Avand deja o baza larga de clienti fideli, compania se asteapta sa castige si mai multi cumparatori odata cu extinderea gamei de produse. Ca si un tribut pentru clientii care au avut o influenta semnificativa in transformarea Gorilla in Promark, Ostman a mai declarat: "Le multumim clientilor nostri loiali si asteptam cu nerabdare calatoria interesanta care ne asteapta".

© 2020 atvrom.ro Toate drepturile rezervate