Au mai ramas

0
0
ZILE
0
0
ORE
0
0
MINUTE
0
0
SECUNDE

pana la campania

Priza-bricheta de la Powerlet pentru ATV-ul tau


Priza-bricheta de la Powerlet pentru ATV-ul tau
  10.03.2010

Acest model de priza-bricheta a fost de mult timp un standard in industria automobilistica, fiind sursa de curent pentru numeroase accesorii, de la detectoare radar si dispozitive GPS, pana la miniTV-uri, computere si telefoane mobile. Acum si motociclistii se pot bucura de acelasi confort cu ajutorul kit-ului de conversie pentru priza Handlebar Power Outlet.

Managerul de marketing la Powerlet, a declarat: "Aceasta este noua generatie de prize tip bricheta, care pot fi montate pe ghidon. Acestea sunt potrivite pentru ghidoane cu un diametru intre 2,5 si 3 cm. Acest tip de priza este fabricata din aluminiu si este inconjurata de sarma de 60 inch si spre deosebire de alte produse similare, priza noastra chiar este si o bricheta."

Produsul este fabricat in conformitate cu standardele OEM pentru ATV-uri, motociclete sau vehicule acvatice. Modelul AKT este construit din materiale marine si este creat pentru a fi folosit cu usurinta chiar si atunci cand soferul poarta manusi. Fiecare kit este construit pentru o varietate de dimensiuni de ghidon si are o suprafata de cauciuc pentru a se monta cat mai fix. Powerlet ofera si un model mai putin avansat, cu componente din platsic, si nu din aluminiu.

Gama de produse a fost inspirata din experientele personale ale conducatorilor si din faptul ca pe piata nu exista nicio o varianta optima pentru telefon, boxe sau GPS. Ca si motociclist, pentru a lega vreun accesoriu electronic de sursa de curent, trebuia sa tai si sa modifici circuitele motocicletei.

Avand in vedere ca motocicletele, ATV-urile si snowmobilele creeaza un mediu dificil pentru orice accesoriu periferic, conexiunile electrice ideale trebuie sa ofere siguranta dar si accesibilitate. Prizele si cablurile Powerlet nu sunt afectate de vibratii si sunt compatibile cu orice amperaj sau dimensiuni necesare. Pretul de retail este de 130 $ si este disponibil in varianta cromata sau pe negru.
 

© 2020 atvrom.ro Toate drepturile rezervate