Preturi promotionale de sarbatori la ATV-urile TGB!!

Preturi promotionale de sarbatori la ATV-urile TGB!!

27.03.2015

Se povesteste ca, demult, in preajma sarbatorii de Paste, un padurar a prins un iepuras pe care l-a adus acasa pentru a-l face friptura. Gasindu-l in traista mort de frica, copiilor padurarului li s-a facut mila si i-au dat drumul in padure. Zana padurii, afland despre fapta buna a copiilor, i-a indemnat pe toti iepurii din padure sa aduca si sa lase cadouri sub fereastra micutilor. Iar de atunci, sarbatoarea de Paste inseamna, pe langa sarbatoarea luminii si a bucuriei, o ocazie de a face cadouri.

Fie ca mai credeti sau nu in povesti, de sarbatori vrem si noi sa va facem un cadou: am taiat impreuna cu iepurasul preturile pentru ATV-uri TGB din lista noastra. Uluitor sau nu, ATVROM are placerea sa va ofere, in perioada sarbatorilor, un pret promotional atat pentru ATV-ul TGB Blade 550 LT 4x4 IRS, cat si pentru ATV-ul TGB Blade 550 4x4 EFI Face Lift.

 

TGB Blade 550 LT 4x4 IRS – motor cu capacitate cilindrica 503cc, de 45cp, cu transmisie 4x4 si 2x4, dotat cu kilometraj digital, trusa de scule, frana hidraulica generatie noua pe fiecare roata si frana de parcare este livrat cu handguard-uri, jante din aluminiu, troliu electric, bullbar fata incluse in pretul de 5565 EURO + TVA si beneficiaza de garantie de 2 ani.

TGB Blade 550 4x4 EFI Face Lift – practic varful de gama al constructorului taiwanez, dispune de un design atractiv si, asemenea intregii serii TGB Blade Utility, de cea mai moderna tehnologie aflata in momentul actual pe piata si aduce un motor care ofera un cuplu puternic de 503cc are acum pretul de 5081 EURO + TVA si beneficiaza de garantie de 2 ani.

Iar aceasta nu este tot. ATVROM va ofera cadou la achizitionarea acestor ATV-uri o cutie textila.

Si pentru ca totul sa fie in ton cu bucuria sarbatorilor, ATVROM va asigura transportul gratuit oriunde in tara.

Mai era ceva? A, da!

SARBATORI FERICITE SI TIHNITE!!