Au mai ramas

0
0
ZILE
0
0
ORE
0
0
MINUTE
0
0
SECUNDE

pana la campania

Prelungeste viata manusilor si a cizmelor tale!


Prelungeste viata manusilor si a cizmelor tale!
  12.07.2010

Da, daca este cineva care ne spune ca nu a fost niciodata prins de ploaie in timp ce se afla intr-o mica excursie cu ATV-ul sau motocicleta, atunci cu siguranta minte, sau este un pilot de week-end care se ghideaza doar dupa prognoza meteo. Celor care nu se tem de stropii de ploaie le spunem ca acum nu mai trebuie sa se gandeasca la cizmele si la manusile pline de apa care a doua zi arata ca niste scovergi zbarcite. Un simplu uscator special pentru manusi si cizme este cel mai bun ajutor.

Peet Dryer este cat se poate de usor, poate fi transportat fara sa ocupe prea mult spatiu si, ce este cel mai important, te ajuta in cazul in care manusile si cizmele tale au trecut prin apa. Pentru ca foloseste raze UV, dispozitivul reuseste sa elimine bacteriile si ciupercile care produc mirosurile atat de deranjante din incaltari si manusi.

La cei 41.95 dolari cat costa, aparatul de uscat portabil isi face treaba cum stie el mai bine indiferent de materialul pe care este folosit, piele, cauciuc sau materiale sintetice, este foarte silentios si are o garantie de utilizare de 25 de ani, dupa cum se precizeaza pe motorcycle-superstore.com.

© 2020 atvrom.ro Toate drepturile rezervate