Au mai ramas

0
0
ZILE
0
0
ORE
0
0
MINUTE
0
0
SECUNDE

pana la campania

Ce ne pregateste Suzuki pentru 2009


  10.11.2008

 

Suzuki Motor Corporation demonstreaza ca nu se teme de instabilitatea economica mondiala si introduce pentru 2009 o intreaga linie de noi ATV-uri in frunte cu KingQuad 500 AXi model dotat cu noul sistem de servodirectie dezvoltat de inginerii de la Suzuki.
”Suzuki ia in considerare situatia economica globala si se adapteaza, sprijinind dealerii printr-un plan de marketing bine pus la punct” spune Glenn Hansen manager si purtator de cuvant.
”Noua linie de produse se adapteaza perfect la cerintele clientilor din ziua de azi, oferindu-le exact ceea ce acestia isi doresc de la un ATV”

  
Cum aminteam si mai sus, ultima noutate pentru 2009 este introducerea modelului KingQuad 500 AXi ce beneficiaza de servodirectie.Acest model are la baza popularul KingQuad 450AXi, beneficiind insa in plus de noul motor de 493cmc pe injectie, de un sistem avansat de franare si de sistemul de transmisie automata tip QuadMatic CVT.Acest model va fi disponibil in colorile: alb, Negru (Limited Edition) si camuflaj.

 

  Piesa de rezistenta de la Suzuki, puternicul KingQuad 750 AXi va avea doua noi versiuni pentru 2009. Un 4x4 standard si un model cu servodirectie. KingQuad 750 AXi va fi disponibil in aceleasi culori ca si KingQuad 500 AXi, in plus urmand a fi lansata si o editie Limitata „Rockstar”.

 

  Modelele KingQuad 400AS si  FS vor fi disponibile in editie aniversara, comemorand 25 de ani de la lansarea primului ATV Suzuki in 1983.Aceste modele aniversare vin dotate standard cu troliu Warn si cu o placheta comemorativa „First on 4 Wheels” (Primii pe 4 roti)

 

   Quadurile Sport vor fi si ele prerzentate in 2009 in editii aniversare.Noul QuadRacer R450

are in componenta mai mult aluminiu, avand o greutate mai redusa decat modelul precedent.
El va fi disponibil atat in culoarea galben (standard)  cat si doua editii limitate : O versiune negru cu auriu si oversiune rosu cu negru.

 

Noul QuadSport Z400, dotat de data aceasta cu motor pe injectie va fi prezentat intr-o editie limitata rosu cu negru (cu jante negre).

  

Linia de atv-uri pentru tineret, QuadSport Z50 si QuadSport Z90 vor avea ca element nou ornamentele si saua de culoare roz .

  

Singura piesa care va lipsi pentru 2009 din panoplia Suzuki este un vehicul multipasager de tip CUV. Tinand cont de faptul ca Polaris, Kawasaki, Yamaha, Arctic Cat si mai nou

Honda au iesit cu noi masinute iar CanAm nu mai are mult, suntem siguri ca inginerii de la Suzuki muncesc din greu.

 

Sursa: Atv.com

© 2020 atvrom.ro Toate drepturile rezervate