Au mai ramas

0
0
ZILE
0
0
ORE
0
0
MINUTE
0
0
SECUNDE

pana la campania

Portierele pentru vitezomani


Portierele pentru vitezomani
  20.07.2010

Este adevarat ca de multe ori ati avut tendinta sa tineti acceleratia apasata mai mult, pentru a va primi doza de adrenalina sau pentru a va impresiona pasagerul ATV-ului? Nu trebuie sa va coditi, stim deja raspunsul. Si mai stim ca in aceste cazuri, si nu numai, protectia este extrem de importanta. Din acest motiv, HotSeat  Powersports aduc pe piata un accesoriu pentru vehiculul cu patru roti care trece prin aceste experiente.  Modelele Polaris RZR si RZR S pot fi accesorizate cu portiere speciale. Desi in engleza numele lor este “Suicide Doors”, va asiguram ca ele nu fac decat sa protejeze.

Confectionate din material extrem de rezistent, aluminiu, aceste portiere sunt extrem de utile deoarece in timpul rularii vehiculului, pilotul nu trebuie sa se ingrijoreze de pozitia pasagerului. Acesta va fi bine “pazit”, nu se va teme ca-i vor aluneca picioarele si ca se va pierde pe drum, Doamne-fereste! Iar in felul acesta calatoria este o adevarata placere pentru toti.

Disponibile in mai multe variante de culoare, in functie de pretentiile si gusturile fiecaruia, acest tip de portiera costa 700 de dolari. Prea mult? Dati un ban, dar.....

© 2020 atvrom.ro Toate drepturile rezervate