Au mai ramas

0
0
ZILE
0
0
ORE
0
0
MINUTE
0
0
SECUNDE

pana la campania

Portbagajul Seizmik pentru Polaris RZR


Portbagajul Seizmik pentru Polaris RZR
  26.05.2010

Fie ca esti singur pe traseu, la o plimbare cu familia, sau cu prietenii la distractie, intotdeauna vei avea nevoie de spatiu de depozitare extra. Iar cand vine vorba de modelele sport UTV, acestea ofera distractia dorita, insa la capitolul spatiu pentru bagaj, situatia nu sta atat de bine.

In trecut, proprietarii de RZR-uri trebuiau sa isi lege bagajul cu tot felul de franghii, insa acum nu se mai pune problema, din moment ce avem atatea accesorii disponibile.

Setul pentru portbagaj spate Occam Razor va ofera nu numai dublul spatiului de depozitare, ci este prevazut si cu un cos suspendat pentru a avea acces la obiectele depozitate dedesubt. Portbagajul este ridicat destul de sus de nivelul patului UTV-ului, pentru a tine acele obiecte fragile departe de caldura motorului, insa este destul de jos pentru a nu interfera cu campul vizual. Portbagajul este construit din otel durabil care cu siguranta va rezista vreme indelungata.

Portbagajul Seizmik este si usor de instalat. Sistemul este simplu si este alcatuit din urmatoarele componente: un portbagaj, doua brate de suport, doua cleme pentru cusca si doua cleme pentru brate.


© 2020 atvrom.ro Toate drepturile rezervate