Au mai ramas

0
0
ZILE
0
0
ORE
0
0
MINUTE
0
0
SECUNDE

pana la campania

Poliţiştii din Capitală au dat amenzi scolilor de soferi


  26.10.2008

Aproape 70 de sanctiuni au fost aplicate de politistii Brigazii de Politie Rutiera în urma controalelor efectuate asupra masinilor apartinand mai multor scoli de soferi din capitala, în zilele de 23 si 24 octombrie, potrivit unui comunicat al Politiei.

Actiunea Brigazii de Politie Rutiera a avut ca scop verificarea calitatii si a modului în care se desfasoara pregatirea canditatilor în vederea obtinerii permisului de conducere.

Timp de doua zile, au fost supuse controlului peste 200 de vehicule de Scoala, iar în urma deficientelor constatate au fost aplicate 69 de sanctiuni contraventionale, se arata în comunicatul Politiei. Principalele nereguli depistate au constat în nerespectarea prevederilor referitoare la organizarea activitatilor de pregatire si în lipsa documentelor de la bordul vehiculelor de Scoala.

În noua cazuri s-a dispus retinerea certificatului de înmatriculare al vehiculelor care nu au fost supuse inspectiei tehnice periodice si nici nu erau asigurate. În urma controlului au fost semnalate si nereguli privind înregistrarea cursantilor în documentele oficiale ale Scolilor de Soferi, care, în opinia politistilor, ar favoriza evaziunea fiscala.


Sursa: NewsIn

 

© 2020 atvrom.ro Toate drepturile rezervate