Au mai ramas

0
0
ZILE
0
0
ORE
0
0
MINUTE
0
0
SECUNDE

pana la campania

Polaris Sportsman WV850 H.O. pentru civili


Polaris Sportsman WV850 H.O. pentru civili
  02.12.2013

Polaris iese mereu in evidenta cu cate un produs inovator. Compania a semnat, anul trecut, un contract cu AUSA (organizatie non profit care sustine, Armata, Garda Nationala, veteranii de razboi, etc) pentru a furniza vehicule speciale echipate cu tehnologia NPT, (Non-Pneumatic Tire), iar daca pana acum aceasta era disponibila doar pentru masinariile folosite in zone de razboi, Polaris a anuntat ca noul Sportsman WV850 H.O. cu Terrain Armor va beneficia de aceasta inovatie.

Dar ce este Sportsman WV850 H.O? Echipat cu motor twin, injectie, care se regaseste si la varianta XP 850 H.O, WV dispune de un sistem performant de racire care-i permite sa faca fata temperaturilor extrem de ridicate. De asemenea, dispune de suspensii la fel de bune ca ale lui XP, insa amortizoarele parca sunt mult mai bune pentru teren accidentat si atunci cand se transporta o greutate mare. Modelul WP este echipat cu pneuri 26X8-14 fata/ 26x8-14 spate

Polaris WV850 H.O va fi disponibil in varianta de culoare Avalanche Grey.

(snowmobil,Bearcat,arcticcat,atv,snowmobil,linhai,suzuki,kawasaki,goes,cfmoto,cfmoto x8,cfmoto,x6,outlander 800,bombardier)

 

© 2020 atvrom.ro Toate drepturile rezervate