Au mai ramas

0
0
ZILE
0
0
ORE
0
0
MINUTE
0
0
SECUNDE

pana la campania

Polaris Ranger RZR castiga cursa King of Hammers


Polaris Ranger RZR castiga cursa King of Hammers
  19.02.2010

Campionul Mitch Guthrie si-a pilotat Polaris-ul RZR spre victorie la cursa King of Hammers. RANGER-ul RZR si-a continuat setul de victorii, insusindu-si podiumul la Pit Bull Tires King in cadrul cursei Hammers. Avand la dispozitie o suprafata de desfasurare aprope dubla fata de anul trecut si cu o participare importanta din partea a cinci producatori, Ranger RZR a dominat cursa de 94 de kilometri. Traseul a fost format atat din suprafete plane, albii secate, canioane abrupte si sectiune de desert dificile.

Primul loc a revenit pilotului Mitch Guthrie, care a condus Ranger-ul RZR purtand numarul 555, fiind in fata unui alt Ranger RZR cu numarul 11 pilotat de Kyle Knosp, care s-a clasat pe locul al doilea. Pe locul trei s-a clasat Brandon Schueler cu nr. 1919, impreuna cu vehiculul sau Jagged X/Polaris.

King of the Hammers este un eveniment off-road care se desfasoara timp de o saptamana, avand un numar de participanti in continua crestere in fiecare an, pilotii venind din toate colturile lumii. Cursa King of the Hammers Side-by-Side a avut loc pe data de 1 februarie.

© 2020 atvrom.ro Toate drepturile rezervate