Au mai ramas

0
0
ZILE
0
0
ORE
0
0
MINUTE
0
0
SECUNDE

pana la campania

Polaris RZR XP4 900, performanta cat pentru patru


Polaris RZR XP4 900, performanta cat pentru patru
  04.01.2012

Polaris a pus pe piata, anul trecut, o noua gama de vehicule din care s-a remarcat modelul RZR XP 900. Dar, din aceasta mare familie face acum parte si versiunea RZR XP4 900. Noua masinarie presupune performanta maxima si un amestec perfect de forta, agilitate care se regaseste la familia RZR.

RZR XP 4 900 este un vehicul care impartaseste o multime de caracteristici care se gasesc si la varianta RZR XP 900: si aici tinem cont de cei 88cp, de motorul ProStar 900 Twin, de suspensiile independente/spate, de garda la sol de 35.6cm si de centrul de greutate pozitionat in asa fel incat sa permite stabilitate in viraje. De asemenea, vehiculul dispune de amortizoare care se descurca de minune pe teren accidentat, permitand o rulare lina, fara socuri. Acestora li se adauga si cursa mai lunga a suspensiilor, care ofera vehiculului posibilitatea de a face fata oricarui tip de obstacol.

Deoarece au dorit sa scoata pe piata un vehicul performant, cei de la Polaris au fost atenti si la capitolul ergonomie. Ca si ceilalti membri ai familiei sale, RZR XP4 900 ofera un confort maxim atat riderului cat si pasagerilor, care se vor bucura de o plimbare extrem de placuta. Ei dispun de suporturi pentru brate, suporturi pentru depozitarea bauturilor. Pentru siguranta RZR XP 4 900 este prevazut cu plase protectoare si structura roll-over.

RZR XP 4 900 vine pe piata in varianta de culoare Indy Red si Vogue Silver pentru modelul editie limitata.

© 2020 atvrom.ro Toate drepturile rezervate