Au mai ramas

0
0
ZILE
0
0
ORE
0
0
MINUTE
0
0
SECUNDE

pana la campania

Polaris patrunde pe piata "Low speed"


  14.01.2010

Polaris Defense a publicat un comunicat de presa in care a anuntat lansarea unui nou vehicul "Low Speed", modelul Polaris EV LSV, menit sa se desfasoare atat pe drumurile publice cat si off-road.

"Suntem incantati sa introducem noul model Polaris EV LSV pe piata militara", a declarat Mark McCormick, directorul Polaris Defense." Caracteristicile si superioritatea produselor noastre se integreaza foarte usor aplicatiilor care necesita vehicule cu abilitati on si off-road".

Construit pe platforma RANGER EV, primul vehicul off-road electric, Polaris EV LSV are toate dotarile necesare inclusiv: claxon, semnalizatoare, parbriz si oglinda retrovizoare, destinate utilizarii pe drumuri publice.

Cu cei 30 CP ai motorului electric silentios, autonomie de 80 km si o viteza maxima de 41 km/h, Polaris-ul EV LSV este cel mai capabil vehicul LSV pentru utilizare militara. Unitatea are 3 moduri disponibile: High pentru viteza, Low pentru tractare si Max pentru utilizarea optima a puterei si bateriei.

Acest model a fost construit pentru a fi rezistent si fiabil si are optiunea All-Wheel Drive pentru orice tip de teren. Polaris Defense a oferit acest vehicul tuturor agentiilor federale guvernamentale din SUA si este disponibil pe rosu, verde si albastru.

© 2020 atvrom.ro Toate drepturile rezervate