Au mai ramas

0
0
ZILE
0
0
ORE
0
0
MINUTE
0
0
SECUNDE

pana la campania

CF MOTO pe podium în Moldova!


CF MOTO pe podium în Moldova!
  31.10.2019

Weekend-ul trecut (25-27 octombrie) a avut loc în codrii Republicii Moldova, concursul Trail The Deer. Cea mai tare cursă de ATV/ SSV din Moldova a pus la incercare aptitudinile de riding ale concurentilor, pe un traseu amenajat cu o lungime de peste 60 de km, presarat cu obstacole si portiuni dificile.

Cursa a avut 3 clase: ATV Extrem, ATV Adventure și SSV. La categoria Extreme s-au aventurat 5 piloti: 4 pe Can-Am și 1 pe CF Moto, in timp ce la categoria Adventure au participat 17 rideri: 8 pe Can-Am, 7 pe CF Moto, 2 pe TGB. CF Moto ajunge pe podiumul ambelor clase de ATV ocupand locul 2!

Marea surpriza a fost la clasa Extreme, unde Alin Bercea, neputand să intre în Moldova cu vehiculul sau Renegade, acesta nefiind înmatriculat, a concurat cu un CFMOTO CFORCE 550 standard pus la dispoziție de către organizatori. Cu toate acestea, s-a calificat pe locul 2, la doar 2 secunde de locul 1 care a participat cu un Outlander 1000R, demonstrând astfel atât performanțele CFMOTO, cât și valoarea sa ca pilot! Felicitări, Alin!

Tag-uri

competitie, atv, cf moto, cforce 550, can am,

© 2020 atvrom.ro Toate drepturile rezervate