Au mai ramas

0
0
ZILE
0
0
ORE
0
0
MINUTE
0
0
SECUNDE

pana la campania

Noi pneuri de la General Tire


Noi pneuri de la General Tire
  13.09.2010

Grabber AT. Acestea sunt noile pneuri pe care General Tire le-a anuntat pentru piata europeana. Conform datelor producatorului, pneurile au fost create pentru a face fata tuturor tipurilor de teren, asigurand, de fiecare data, cele mai bune performante.  

Fie ca ruleaza in regim on-road sau off-road, pneurile Grabber AT nu cunosc esecul, spun producatorii de la General Tire. Pana la aparitia acestui model, pasionatii 4x4 aveau la dispozitie versiunea AT2 disponibila pentru vehiculele care preferau doar plimbarile pe teren accidentat, dar in acest moment, versiunea AT se potriveste pentru orice tip de sosea. Statistic vorbind, comparativ cu versiunea anterioara, A2, pneurile Grabber AT sunt cu 3% mai performante atunci cand vine vorba despre manevrabilitatea pe asfalt uscat si cu 10% mai sigure in momentul in care sunt nevoite sa traversez o sosea umeda.

 

Compania General Tire a fost infiintata in 1915, fiind unul dintre marii jucatori de pe piata auto-moto din intreaga lume atunci cand vine vorba de sisteme de franare, componente electronice si pneuri. General Tire are peste 15.000 de angajati in peste 200 de centre deschise in 36 de tari.


 


 

© 2020 atvrom.ro Toate drepturile rezervate