Au mai ramas

0
0
ZILE
0
0
ORE
0
0
MINUTE
0
0
SECUNDE

pana la campania

Noi pluguri de zapada pentru ATV SnowSport AllTerrain


  12.01.2010

Compania Agri-Cover a anuntat lansarea a trei noi accesorii pentru ATV-uri si anume 3 modele de pluguri. Noile kit-uri sunt destinate modelelor Arctic Cat 550 H1 si TRV, Can-Am Outlander 400, Polaris Ranger RZR si UTV RZR-S.

Plugul SnowSport AllTerrain se instaleaza foarte usor pe vehicul si poate fi dat jos in cateva secunde. Lama de dezapezire este fabricata din aluminiu anodizat intarit, material rezistent la coroziune. Mai mult, lama este echipata si cu o margine cauciucata de aproape 3 cm pentru a fi eficienta si in zapada compacta, dar si in afara sezonului de iarna. Plugul nu necesita cablare, parghie sau troliu pentru a putea fi folosit, astfel devenind eficient si rapid.

Acest model este ideal pentru a fi folosit in colturi greu accesibile sau pe alei, lama fiind construita pentru cele mai dificile cerinte. Dimensiunile reduse o ajuta sa patrunda in locuri greu accesibile pentru lamele standard. Greutatea redusa il face usor de folosit si ridicat de oricare membru al familiei, iar lama are 3 pozitii de ajustare.

© 2020 atvrom.ro Toate drepturile rezervate