Au mai ramas

0
0
ZILE
0
0
ORE
0
0
MINUTE
0
0
SECUNDE

pana la campania

Plugul Boss Lift and Carry pentru Polaris Ranger


Plugul Boss Lift and Carry pentru Polaris Ranger
  17.03.2010

Cu acest plug versatil cu pozitii multiple, puteti efectua o multime de treburi. Sistemul Boss Lift and Carry are o capacitate de 226 kg, astfel ca acest plug poate cara destula zapada cu o singura miscare.

Gradul de dificultate in ceea ce priveste instalarea este moderat. Montarea va fi putin dificila, insa producatorul va pune la dispozitie instructiuni exacte, in care sunt explicati in detaliu toti pasii pe care ii aveti de urmat. Asadar, o persoana mai putin experimentata ar putea avea nevoie de ajutor de la un atelier specializat, mai ales ca pentru instalare sunt necesare anumite unelte. Timpul estimat pentru montare este intre 30 si 60 minute.

Plugul prezinta si mecanismul Full Mold-Board Trip care il fereste sa se impotmoleasca in diverse obstacole. Lama cu pozitii multiple are o dimensiuni de 25" in centru, iar spre capete se lateste la 30", pentru o capacitate si eficienta sporita. Astfel, plugul poate fi pozitionat la oricare din cele trei optiuni, de la drept la inclinat.

Ridicarea hidraulica permite conducatorului sa manevreze acest utilaj din cabina sa. In plus, toate piesele metalice beneficiaza de finisaje cu vopsea SmartShield®, pentru protectie anti-coroziune si un luciu rezistent in timp.

Cat despre modelele de ATV-uri compatibile, puteti monta acest plug pe toate Ranger-urile din 2009 si 2010. Pretul plugului Boss este de 1.900$.


© 2020 atvrom.ro Toate drepturile rezervate