ClickCease

Au mai ramas

0
0
ZILE
0
0
ORE
0
0
MINUTE
0
0
SECUNDE

pana la campania

Platosa si protectii pentru tibie de la Acerbis


Platosa si protectii pentru tibie de la Acerbis
  04.04.2011

Cei de la Acerbis pun si in 2011 pret pe siguranta, motiv pentru care au lansat o colectie care include o gama de protectii pentru piept, genunchi, precum si rezervoare pentru motociclete.

Platosa este confectionata din placi de plastic, prevazuta cu aerisiri pentru un confort si o ventilare perfecte. Asigura o protectie maxima in zona pieptului, a spatelui, a coatelor si a umerilor. Corsetul cu ochiuri de plasa este elastic, din material moale, hipoalergenic si respirabil. Scutul este echipat cu patru benzi care regleaza accesoriul si-l fixeaza pe trup. Potrivit motoblog.it, pretul este de aproape 150 de euro.

Daca partea superioara a corpului este „rezolvata” cu platosa, cei de la Acerbis s-au ocupat si de genunchi, lansand accesoriul Evo pentru genunchi si tibie. Cu un padding detasabil si confortabil, cu interior din tesatura moale, protectia pentru tibie si genunchi se fixeaza cu ajutorul benzilor elastice cu inchidere velcro. In cazul in care va tenteaza sa le aveti, pretul lor este de 70 de euro.

Lasand la o parte echipamentele, Acerbis si-a extins aria de produse si catre accesorii pentru ATV-uri si motociclete. A creat doua modele de rezervoare compatibile cu versiunile Yamaha YZF 450 (9 litri), YZ si WR 125/25 125/250 (12 litri). Disponibile in optiunile de culoare negru, albastru si transparent, au un pret recomandat de 299 €.

Tag-uri

platosa, atv, motociclete, rezervoare, acerbis,

© 2022 atvrom.ro Toate drepturile rezervate