Au mai ramas

0
0
ZILE
0
0
ORE
0
0
MINUTE
0
0
SECUNDE

pana la campania

Pilotul Dakar Jaroslav Katrinák va participa la Vâneaza-Lupul


Pilotul Dakar Jaroslav Katrinák va participa la Vâneaza-Lupul
  14.04.2010

Pilotul slovac Jaroslav Katrinák are o experienta de peste douzeci de ani in competitiile sportive pe doua si patru roti, obtinand primul loc la campionatul mondial de Enduro din 1991 si locul 9 la Raliul Dakar in 2007. In vara anului 2008 a reusit sa castige Raliul Transoriental Sankt Petersburg- Beijing, insa la Raliul Dakar din acelasi an a intampinat dificultati tehnice, care l-au determinat sa abandoneze cursa. 

Cunoscutul pilot si-a anuntat participarea la competitia Vaneaza-Lupul de anul acesta, oferind o surpriza foarte placuta fanilor acestui sport. Jaroslav Katrinák va participa la categoria Extrem, iar organizatorii se arata incantati de alaturarea acestuia la cunoscuta competitie sportiva dedicata ATV-urilor si quad-urilor.

Jaroslav Katrinák are o istorie sportiva in special pe doua roti, ca endurist convins, insa de aproape un an a trecut la vehiculele pe patru roti, fiind si pilot oficial al producatorului mondial Can-Am. Roman Malovec, recent intors de la Campionatul European Baja din Italia, este un bun prieten al slovacului si se va alatura acestuia ca si copilot la Vaneaza Lupul.

Aprilie este luna lupului, iar anul acesta va avea loc a patra editie a acestei competitii care va goni pe dealurile si campiile Transilvaniei ATV-uri, Quad-uri si Side-by-Side-uri. Vaneaza Lupul doreste sa fie cea mai dura cursa de acest fel de pe continent, prin traseele extrem de dificile, avand insa si premii pe masura. Competitia se va desfasura intre 16-18 aprilie si va porni din Cluj-Napoca, urmand 3 zile in care se vor parcurge 1000 kilometri.


© 2020 atvrom.ro Toate drepturile rezervate