Au mai ramas

0
0
ZILE
0
0
ORE
0
0
MINUTE
0
0
SECUNDE

pana la campania

Pilotul are adrenalina, pasagerul confortul


Pilotul are adrenalina, pasagerul confortul
  05.08.2010

E mai moale, mai confortabil, deci e mai bine in orice excursie cu ATV-ul. Cine a spus ca doar chopperele trebuie respecte aceasta reteta?

 

Desi multi piloti de ATV spun ca atunci cand ies la plimbare cu “jucariile” lor, nu prea tin cont de confort, pentru ca adrenalina isi cere drepturile, nu trebuie sa fiti egoisti. Daca totusi aveti o sotie care vrea sa fie plimbata si care este mofturoasa atunci cand vine vorba de un drum mai lung, un spatar pentru scaunul pasagerului ar fi potrivit. In felul acesta, cea/cel pe care-l duceti “in carca” nu se va plange ca are carcei, iar calatoria se va derula conform planurilor.

Spatarul vine la pachet cu un cadru de metal care-i permite montarea pe ATV, iar “pernuta” pe care se vor rasfata salele pasagerului este acoperita cu material rezistent la orice conditii (uz zilnic, umezeala, zgarieturi). Intregul kit costa doar 40 de dolari.

Aveti grija la pasager. Daca la un moment dat veti auzi sforaieli, puteti fi sigur ca s-a simtit mult prea bine si a atipit.

© 2020 atvrom.ro Toate drepturile rezervate