Perii profesionale ATV

4 produse

Tip afisare:

Sorteaza dupa

Perie profesionala pentru ATV-UTV

Perie profesionala pentru ATV-UTV


10.798 RON

In stoc furnizor

Pentru curatarea pavajelor, soselelor, zonelor de parcare si pentru indepartarea zapezii in timpul iernii, exista diverse optiuni de perii profesionale care pot fi montate pe ATV-uri si UTV-uri. Aceste perii sunt echipate special pentru a fi montate pe ATV-uri sau UTV-uri si sunt concepute pentru a curata suprafete mari intr-un mod eficient. Ele sunt adesea utilizate in intretinerea si curatarea terenurilor mari, facilitatilor municipale sau industriale, precum si in alte aplicatii comerciale sau rezidentiale unde este necesara curatarea rapida si eficienta a suprafetelor mari de diverse tipuri de reziduri. Este important sa selectezi perii care sunt compatibile cu ATV-ul sau UTV-ul tau in functie de marca si modelul vehiculului. De asemenea, verifica recomandarile producatorului si specificatiile perilor pentru a te asigura ca acestea sunt potrivite pentru tipul de utilizare si conditiile in care vei lucra. ATVRom comercializeaza perii profesionale ATV si SXS si multe alte accesorii pentru ATV si SXS.

Intrebari frecvente Perii profesionale ATV

Magazinele noastre se afla in: Bucuresti, Pitesti, Cluj, Piatra Neamt, Campulung Moldovenesc, Brasov, Sibiu, Craiova, Targu Jiu, Arad, Timisoara, Baia Mare. Iti recomandam sa ne contactezi pentru a gasi o solutie daca sunteti din alt oras.

Preturile pentru perii profesionale ATV difera destul de mult in functie de modelul si specificatiile dorite. Pentru mai multe detalii, nu ezita sa contactezi echipa ATVRom.

Da, puteti cumpara accesorii in rate. Gasiti toate detaliile in pagina noastra de contact, in functie de zona tarii din care sunati.

Te rugam sa ne contactezi! Unul dintre consultantii nostri de vanzari iti va oferi raspunsul pentru orice intrebare legata de produsul care te intereseaza.

*Preturile afisate in aceasta pagina nu contin TVA