Au mai ramas

0
0
ZILE
0
0
ORE
0
0
MINUTE
0
0
SECUNDE

pana la campania

Performanta maxima cu atv Prowler XTZ 1000 H2 EFI


Performanta maxima cu atv Prowler XTZ 1000 H2 EFI
  05.02.2010

Cand vine vorba despre performanta obtinuta de Prowler XTZ, discutia poate deveni interminabila. In anul aparitiei, Prowler XTZ a reusit sa castige cea mai acerba competitie din istorie, faimoasa cursa din desert Baja 1000.

Combinand cel mai mare motor din industrie cu niste suspensii sport, modelul Prowler XTZ devine cel mai satisfacator model reacreational. Centrul de putere este un motor V-Twin de 950 cc, in 4 timpi. Prowler XTZ 1000 H2 EFI are transmisie automata Duramatic, cu vitezele high, low, neutru si marsarieir, iar franarea motorului este dinamica. Suspensiile sunt inspirate din cele de curse si sunt calibrate pentru a fi performante, avand si o trasatura speciala "ride in". Mai exact, Prowler-ul XTZ se va "lasa" aproape 5 cm (in functie de numarul pasagerilor), in timp ce va avea o garda la sol si o cursa de 25 cm. Inaltimea mai mica si centrul de greutate ofera stabilitatea necesara in curbele agresive sau la vitezele mai mari.
 
Prowler XTZ 1000 H2 EFI are un diferential blocabil 4WD cu un un buton "all-in-one" pentru 2WD/4WD/Diff Lock. Vehiculul are in spate si o bara antiruliu pentru o stabilitatea mai buna. Mai mult, cabina este dotata cu centuri de siguranta in 3 puncte, oglinda retrovizoare si volan Pro Grip. Printre dotarile standard se numara si jantele din aluminiu de 14 inch.

Pretul pentru acest Prowler este de 13.999 $ si puteti alege dintre urmatoarele culori: portocaliu aprins, rosu metalizat si verde metalizat Arctic.

© 2020 atvrom.ro Toate drepturile rezervate