Au mai ramas

0
0
ZILE
0
0
ORE
0
0
MINUTE
0
0
SECUNDE

pana la campania

Un kit nou pentru radiator te scoate din impas


Un kit nou pentru radiator te scoate din impas
  14.09.2010

Este prea incins? Simti ca ATV-ul mai are putin si fierbe la foc mic? Asa se intampla ori de cate ori iese la plimbare si se baga in mocirla. De aceea este momentul unei schimbari in décor.

Un nou kit pentru radiator. Confectionat din aluminiu rezistent, protejat cu material care face fata tuturor conditiilor drastice de umezeala si coroziune, acest kit permite oricarui ATV sa aiba o viata mai lunga si sa rezista mai mult atunci cand se afla pe teren. Deoarece este pozitionat la o distanta mai mare de sol, in partea din fata a ATV-ului, astfel incat noroiul din mlastina sa nu ajunga la el, kitul este o solutie buna. In felul acesta, radiatorul ATV-ului ramane uscat si curat, iar pilotul nu-si mai smulge parul cand vehiculul “ia foc”, pentru ca acum masinaria nu va vrea decat sa alege mai mult si mai mult, spre bucuria celui care o conduce.

Si avantajos pentru ATV si atragator pentru privirile carcotase. Asa se prezinta acest kit Wild Boar (Porcul salbatic) cu design fin, potrivit pentru modelele Yamaha Grizzly 660 aparute pe piata in intervalul 2002-2008.


 

© 2020 atvrom.ro Toate drepturile rezervate