Au mai ramas

0
0
ZILE
0
0
ORE
0
0
MINUTE
0
0
SECUNDE

pana la campania

Parteneriat intre Warn Industries si Benchmade Knife Company


  18.01.2010

Aceste doua nume sonore vor colabora pentru a crea unelte si accesorii de calitate superioara pentru pasionatii de off-road. Warn Industris este deja cunoscuta pentru produsele si piesele destinate camioanelor sau atv-urilor, iar Benchmade pentru cutitele de calitate.

Astfel, in urma acestui parteneriat, cele doua companii doresc sa lanseze produse superioare si cu un raport calitate-pret bun. Acestea se vor comercializa incepand cu anul 2010 cu logo-ul Warn.

"Suntem extrem de entuziasmati pentru acest parteneriat cu Benchmade. Istoria lor in a produce cele mai bune cutite se potriveste foarte bine cu tehnologia noastra off-road. Suntem de parerea ca aceasta colaborare intre cele doua brand-uri va duce la lansarea celor mai bune produse la nivel mondial si va crea multe oportunitati", a declarat John McCalla, presedintele WARN.

Presedntele Benchmade, Greg Mooney, a declarat ca aceasta formula noua va ajuta si compania lui sa abordeze alte piete si implicit, noi clienti, avand in vedere ca Warn este lider in industria off-road.

In 2010 sunt asteptate sa se lanseze 4 noi produse precum mecanisme, materiale sau alte accesorii.

© 2020 atvrom.ro Toate drepturile rezervate