Au mai ramas

0
0
ZILE
0
0
ORE
0
0
MINUTE
0
0
SECUNDE

pana la campania

Pantera pe patru roti, Pantro ATV


Pantera pe patru roti, Pantro ATV
  17.02.2010

Un alt concept de ATV creat de un designer talentat este si modelul Pantro ATV. Denumirea tradeaza asemanarea intentionata cu o pantera, iar acest exemplar de "concept de ATV" nu insala aparentele.

Acest ATv-pantera a fost creat de tanarul designer Pablo Gabriel Gonzalez Bellozas, un student talentat din Argentina, care a fost impresionat de miscare flexibila a corpului si totodata de puterea animalului tiz - pantera. Denumirea de Pantro nu simbolizeaza doar ideea de libertate si dinamism dar sublinieaza si conceptele de agilitate si viteza.

Acest concept nou de ATV cuprinde trei componente importante: partea frontala, corpul si aparatorile. Partea din fata a vehiculului prezinta acea bara de protectie care simuleaza furia felinei iar corpul etaleaza o structura proportionala impreuna cu ergonomia de a efectua cascadorii sau diverse sarituri. Partile destinate protectiei impreuna cu suportul pentru picior, previn alunecarea piciorului si mentine pilotul in siguranta chiar si pe un teren accidentat si dificil de parcurs. La capitolul manevrabilitate si stil de conducere, acest ATV nu prezinta comenzi complicate, conferindu-i astfel un mod de conducere simplist. Pantro dispune de un ghidon flexibil care permite schimbarea pozitiei de deplasare in mod efectiv si rapid. Dupa aceasta descriere nu putem spune decat faptul ca acest ATV Pantro este intr-adevar o pantera pe sosea; sau cel putin arata destul de agresiv.

© 2020 atvrom.ro Toate drepturile rezervate