Au mai ramas

0
0
ZILE
0
0
ORE
0
0
MINUTE
0
0
SECUNDE

pana la campania

Outlander 800 vine in varianta agresiva si apatoare de noroi


Outlander 800 vine in varianta agresiva si apatoare de noroi
  25.06.2010

Rideri agresivi, luptatori de week-end, pasionati de noroi? Da, cam acesta este publicul tinta al noilor modele din gama ATV 2011 Can-Am, care au primit o serie de imbunatatiri: Outlander 800RX xc si Outlander 800RX mr. 

Va place numele acestor ATV-uri? Asa cum am spus, ele nu sunt noutatit absolute, dar in 2011 au suferit o serie de imbunatatiri care le creste cota de piata. Spre exemplu, cand s-a pus problema updatatarilor necesare modelului Outlander 800 RX xc, au fost consultati raceri si s-a tinut cont de sfaturile celor care au participat la diferite campionate off-road. In acest fel, pilotii cu abilitati de raceri agresivi vor agrea noua masinarie.

Pasionatii de noroi isi gasesc un aliat in modelul Can-Am Outlander 800R X mr, pe care majoirtatea celor care l-au testat au afirmat ca este ideal pentru acest sport. Ca si in cazul fratelui sau mai “nabadaios”, la fabricarea acestei versiuni a fost consultata compania Gorilla Axle, specializata in producerea componentelor necesare ATV-urilor care “se joaca” in noroi.  Noul Outlander este dotat cu suspensii rezistente care-i permit riderului sa regleze garda la sol a ATV-ului si, in felul acesta, nu mai este sacrificat nici un gram din confortul de care acesta are nevoie. In aceeasi ordine de idei, ATV-ul a fost dotat cu pneuri Gorilla Axle Silverback, care fac fata oricarei provocari.

 

Vi se pare ca este prea frumos ca sa fie adevarat? Atunci nu mai stati in fata calculatorului si mergeti sa le incercati.

© 2020 atvrom.ro Toate drepturile rezervate