Au mai ramas

0
0
ZILE
0
0
ORE
0
0
MINUTE
0
0
SECUNDE

pana la campania

Oglinda Seizmik,un accesoriu esential pentru UTV-uri


Oglinda Seizmik,un accesoriu esential pentru UTV-uri
  15.10.2014

Seizmik a lansat o noua oglinda laterala pentru UTV-urile care prefera calatoriile pe teren accidentat. Se stie foarte bine ca din cauza vibratiilor, oglinzile vehiculelor au de suferit, motiv pentru care cei de la Seizmik au folosit o tehnologie care sa-i scape pe proprietarii de UTV-uri de durerile de cap provocate de deteriorarea acestor accesorii.

Producatorii spun ca oglinzile Seizmik se pot plia foarte usor si permit absorbtia vibratiilor care apar din cauza rularii pe teren accidentat, iar dimensiunile oglinzii permit riderului sa aiba o vizibilitate mai buna. In ceea ce priveste designul, producatorii au luat in calcul toate aspectele, astfel ca oglinda este confectionata din material plastic rezistent la socuri si lovituri. Clamele de prindere, ofera, de asemenea, garantia ca fixeaza perfect oglinda de UTV si permit rotirea ei in functie de necesitatile de rulare ale pilotului.

Potrivit producatorului, accesoriul este compatibil cu diferite modele de UTV, printre care Polaris Ranger, Polaris RZR, Yamaha Rhino, Kymco UXV, Kawasaki Mule 610 si Kawasaki Mule 3000 Series.


                                            Oglinda Seizmik,un accesoriu esential pentru UTV-uri - 1     
  


ATVROM SPORT- importator UTV Arctic Cat, Can-Am Bombardier, CFMoto, Kawasaki, Linhai,Yamaha

© 2020 atvrom.ro Toate drepturile rezervate