Au mai ramas

0
0
ZILE
0
0
ORE
0
0
MINUTE
0
0
SECUNDE

pana la campania

Noul DVD "Severe Offroad 3"


Noul DVD Severe Offroad 3
  15.04.2010

Cei de la Severe Racing profita de aceasta oportunitate pentru a prezenta fanilor sporturilor motorizate intensitatea curselor off-road. Prin intermediul noului film "Severe Offroad 3" racerii de orice fel se vor butea bucura de una din cele mai incitante curse din ziua de azi. DVD-ul care completeza trilogia Severe va fi lansat pe piata la inceputul lunii aprilie.

Ce contine aceasta filmare? Camionete Trophy, Buggies, Motociclete X, quad-uri si UTV-uri se intrec intr-o cursa nebuna prin cele mai dificile si accidentate trasee din America. Printre pilotii protagonisti ai acestui film ii enumeram pe profesionistii Cameron Steele, Brian Deegan si Andy McMillin. Asadar, acest DVD va va incanta cu cele mai interesante curse off-road, cu vehicule puternice care strabat zonele desertice din Mexic sau traseele accidentate din America.

Puteti comanda online acest DvD de la
www.severeracing.com. Pretul retail este de 24,95 $. Severe Racing a mai lansat in trecut si alte serii de astfel de aventuri filmate, precum "Severe Supermoto 1 & 2", "Severe Offroad 1 & 2", "KC HiLites Offroad Journey", "Severe Kart Racing", "Kart Attack" si "Severe Ice Racing". Severe Racing a primit in ultimii trei ani nominalizari pentru "Cel mai bun film de curse" la Xtremey.

© 2020 atvrom.ro Toate drepturile rezervate