Au mai ramas

0
0
ZILE
0
0
ORE
0
0
MINUTE
0
0
SECUNDE

pana la campania

Noul ATV Polaris XP550 Touring 2010


Noul ATV Polaris XP550 Touring 2010
  10.03.2010

Polaris XP550 Touring este un model mult mai bun decat cel anterior, mai ales ca acum beneficiaza o serie de imbunatatiri din cele disponibile pentru gama Sportsman. Dintre acestea mentionam noile A-arms si motorul si transmisia logitudinala. Suspensia spate are o cursa de 26 cm si acum XP550 are si amortizoare preloaded in fata si in spate.

Nu trebuie sa uitam nici faptul ca acest ATV arata chiar foarte bine, insa cea mai mare veste este clar legata de noile A-arms duble pentru suspensiile fata, care ofera o cursa de 23 cm. Astfel ATV-ul este mult mai usor de controlat si condus.

O alta schimbare importanta este noul motor, care acum este pozitionat longitudinal si astfel ocupa mai putin loc. In plus, motorul monocilindric, SOHC de 550 cc, cu injector de combustibil pentru a porni si functiona mai usor in orice conditii si la orice temperatura. Cu aproape 42 CP, acest ATV poate transporta fara nicio problema 2 persoane plus bagaje. Iar modificarea pozitiei motorului a facut ca CVT-ul sa fie asezat in spatele motorului, astfel obtinand un Sportsman cu 21 cm mai ingust.

Saua este comoda si nu foarte lata, astfel fiind mai simplu pentru conducator sa se miste si sa-si schimbe pozitia. Display-ul digital ofera numeroase informatii iar bateria se afla sub sa, fiind mai accesibilia atunci cand vrei sa umblii la ea.

Anul acesta EPS-ul este optional pentru Sportsman, care insa este un lucru absolut necesar pentru acest tip de ATV. Va puteti achizitiona acest model si prin ATVROM, la preturi incepand cu 11.000 euro.

© 2020 atvrom.ro Toate drepturile rezervate