Au mai ramas

0
0
ZILE
0
0
ORE
0
0
MINUTE
0
0
SECUNDE

pana la campania

Noul ATV Polaris Ranger 400 pentru 2010


Noul ATV Polaris Ranger 400 pentru 2010
  15.02.2010

Cu aproape 9 cm mai ingust decat modelele full-size, Polaris Ranger 400 este potrivit pentru a fi transportat. Pana la urma, la ce e bun un side-by-side daca nu il poti folosi atunci cand vrei? Majoritatea vehiculelor de acest fel au nevoie de o remorca pentru a putea fi transportate, iar acest Polaris de dimensiune medie este mai mobil si pastreaza trasaturile si atutudinea Ranger.

Folosind un motor de 455 cc, Polaris sustine ca aceasta masinarie livreaza peste 29 CP care alimenteaza o viteza de pana la 65 km/h. Folosind optiunea SpeedKey, va puteti limita viteza la 37 km/h, un sistem util daca vreti sa dati ATV-ul si unui tanar mai putin experimentat. Latimea totala este 142 cm iar capacitatea de tractare este de 567 kg.

Polaris Ranger 2010 este facut respectand cerintele pentru celelalte modele de capacitate mai mare. Acesta nu prezinta sistemul de franare  intalnit la Sportsman, iar transmisia automata are treptele high, low, neutru, marsarier si optiune pentru parcare. Puteti alege si intre modurile 2WD su AWD.

Bancheta este destul de incapatoare pentru 2 persoane iar bordul prezinta o structura certificata Roll-Over Protective, prezentand si suporturi pentru pahare si un spatiu deschis pentru depozitare. Polaris 400 are un volan cu pozitie fixa si nu are EFI.

Acest model este disponibil in urmatoarele culori: rosu aprins, verde sau camuflaj si are un pret de retail de 8000$, varianta camuflaj fiind putin mai scumpa. Puteti verifica si site-ul Polaris Ranger pentru mai multe detalii si gama de accesorii disponibile.

© 2020 atvrom.ro Toate drepturile rezervate