Au mai ramas

0
0
ZILE
0
0
ORE
0
0
MINUTE
0
0
SECUNDE

pana la campania

Noul model KinqQuad 500 AXi Power Steering 2011


Noul model KinqQuad 500 AXi Power Steering 2011
  21.05.2010

Cel mai recent lansat model de la Suzuki, KinqQuad 500 AXi Power Steering 2011, prezinta numeroase functionalitati care transforma acest model intr-unul versatil si util. Sistemul avansat de EPS- Electric Power Steering ofera acestui model o manevrare usoara si cu un raspuns rapid. Kinguad-ul 500 AXi PS este echipat cu un motor in 4 timpi de 493 cmc, SOHC, cu un singur cilindru, racit cu lichid. Capul cilindrului este compact si are 4 valve, iar eficienta cilindrilor este imbunatatita prin utilizarea valvelor si a port-urilor marite. Motorul este lider pentru clasa sa si este construit pentru a oferi performante ridicate.

O parte a cilindrului este fabricata din aluminiu de masa redusa si este electro-placat cu un material specific Suzuki SCEM (Suzuki Composite Electrochemical Material), folosit pentru a imbunatati transferul de caldura si functionarea pistonilor. Sistemul de injectie Suzuki este cunoscut in intreaga lume pentru raspunsul excelent al acceleratiei, eficienta combustibilului si pornirea rapida a motorului in orice conditii. KinqQuad 500 AXi Power Steering beneficiaza de un sasiu compatibil cu un troliu si cu canalizari flexibile care permit cablarea de la spatiul de montare a troliului pana sub scaun.

Nou pentru 2011 , KinqQuad 500 AXi Power Steering este dotat cu jante negre si vopsea ridata pe bara de protectie fata si pe portbagajul din spate pentru durabilitate indelungata si o mai buna rezistenta la zgarieturi. Varianta 2011 pentru KinqQuad 500 AXi Power Steering este disponibila in culorile Champion Yellow (galben) si Great Blue (albastru). Pretul retail este de 8.000$.

© 2020 atvrom.ro Toate drepturile rezervate