Au mai ramas

0
0
ZILE
0
0
ORE
0
0
MINUTE
0
0
SECUNDE

pana la campania

Noua gama de bare de protectie pentru Yamaha YFZ450R si YFZ450


Noua gama de bare de protectie pentru Yamaha YFZ450R si YFZ450
  11.03.2010

Pro Armor a anuntat la inceputul acestei luni diversificarea gamei de bare de protectie ProAm Series, cu noi modele destinate ATV-urilor Yamaha YFZ450R si YFZ450. Pro Armor sustine ca acest produs se afla printre preferatele pilotilor de top precum Dustin Wimmer, Josh Creamer, Jason Dunkelberger, Justin Noss, Kory Ellis si multi altii. Cu ajutorul acestor bare, iti vei putea transforma quad-ul, intr-unul care sa arate ca cel folosit in cursele profesioniste. Barele sunt disponibile pe negru sau culoarea aluminiului. Acestea sunt fabricate din aluminiu durabil si usor, de 3,5 cm, suficient pentru a depasi produsele concurente.

Produsele din gama ProAm continua sa prezinte aceeasi superioritate, excelenta, durabilitate si calitate maxima ca si cele semnate ProArmor. Asemeni accesoriilor ProArmor, noua gama va ofera garantia ca produsele se potrivesc perfect si sunt gata de instalat imediat ce le-ai scos din cutie, pastrand aceeasi rezistenta si protectie. Barele de protectie se monteaza foarte usor si repede si nu necesita sa gauriti nimic la vehiculul vostru. In plus, toate piesele componente sunt placate cu zinc. Seria ProAm este cunoscuta si pentru pretul sau, dar si pentru calitate si finisaje. Compania producatoare a decis sa reduca grosimea materialelor, pentru a fi in rand cu celelalte produse de pe piata, oferind in acelasi timp protectie la poate o fractiune din pretul celorlalte accesorii.

Pretul retail recomandat este de 89,95 $ pentru aliminiu si 94,95 $ pentru barele negre. Puteti afla mai multe detalii si online la adresa www.proarmor.com.

© 2020 atvrom.ro Toate drepturile rezervate