Au mai ramas

0
0
ZILE
0
0
ORE
0
0
MINUTE
0
0
SECUNDE

pana la campania

Noua gama 2015 de skijet-uri Sea Doo


Noua gama 2015 de skijet-uri Sea Doo
  12.12.2014

Cei de la BRP au prezentat de curand noua gama 2015 de skijet-uri Sea-Doo.Acestia aduc cateva imbunatatiri noilor modele printre care noi accesorii si o noua gama de culori.

In anul 2014 ,BRP a avut un succes fulminant datorita modelelor Sea-Doo Spark care au revolutionat piata jetski-urilor din pricina pretului scazut al acestora.

Avand in vedere succesul care l-au avut,pentru 2015 Sea-Doo vine cu noi modele diversificate pentru orice tip de rider.Modelele Sea-Doo Spark vin cu un pret mai scazut cu aproximativ 40% in comparatie cu alte modele din clasa sa,insa isi pastreaza calitatea superioara si beneficiaza de cea mai noua tehnologie Sea-Doo.

Skijet-urile din gama Sea-Doo GTI pentru 2015 vin disponibile pe albastru si verde,fiind echipate cu cel mai nou si inteligent sistem de marsarier iBR,proiectat de BRP.Atat Sea-Doo Wake Pro 215 cat si Wake 155 raman cele mai folosite skijet-uripentru ski nautic sau tractarea pe apa.

Pe langa cele mentionate mai sus,acestia au lansat si o linie de skijet-uride lux,modelele Sea Doo GTX Limited 215 si 260 care vor beneficia pe langa cele standard de 10 noi accesorii si vor fi disponibile in varianta de culoare Manta Green.

In ceea ce priveste segmentul performantei maxima,modelele din gama 2015 RXP-X 260 vor veni cu un design nou pe culoarea Sunburst Yellow si va vor oferi plimbari pe masura performantelor sale deosebite.

Pe langa noul design,modelele RXP-X 260 sunt cele mai performante skijet-uri din gama Sea-Doo 2015.

In continuare,va las sa urmariti clipul de prezentare pentru a va alege modelul preferat cerintelor dvs.

ATVROM SPORT-importator skijet-uri Sea-Doo,Kawasaki

© 2020 atvrom.ro Toate drepturile rezervate