Au mai ramas

0
0
ZILE
0
0
ORE
0
0
MINUTE
0
0
SECUNDE

pana la campania

Noua casca Nitro NGJP Uno,pentru o protectie pe masura


Noua casca Nitro NGJP Uno,pentru o protectie pe masura
  09.12.2014

Cei de la Nitro au lansat o casca de protectie inovatoare denumita NGJP UNO pentru scuteristi si motociclisti cu design modern,usoara,confortabila si rezistenta la impact,fabricata folosind tehnologie de ultima generatie.

Printre cele mai importante caracteristici ale castii intalnim interiorul confortabil usor de inlaturat pentru spalare,cureaua de fixare micrometrica pentru ajustare si tensiune optima,mecanism de schimbare rapida a vizierei,perne de sustinere interioare confortabile,viziera 3D si este in conformitate cu standardul ECE 22.05.

In ceea ce priveste vizibilitatea, aceasta este optima in cazul acestei casti, datorita unghiului larg pe care-l ofera, astfel incat pilotul poate surprinde orice miscare. In felul acesta nimic nu-l poate lua prin surprindere pe rider.Casca este disponibila in marimile XS,S,M,L,XL.

Casca poate fi achizitionata din magazinul nostru la pretul special de 250 Ron.


Noua casca Nitro NGJP Uno,pentru o protectie pe masura - 1  


ATVROM SPORT - importator accesorii ATV Arctic Cat, Can-Am Bombardier, GS Racing, Iron Baltic, Pro Armor, Silvertec, Symtec,Warn, GoPro, LIC, Quad Works, HGS, Kolpin, Leo Vince, Trail Tech, Goldspeed Racewear, Garmin, UFO

© 2020 atvrom.ro Toate drepturile rezervate