Au mai ramas

0
0
ZILE
0
0
ORE
0
0
MINUTE
0
0
SECUNDE

pana la campania

Nolan se pregateste cu modele pentru 2011


Nolan se pregateste cu modele pentru 2011
  25.11.2010

Anul 2011 aduce noi modele din gama Nolan. Cei 38 de ani de experienta isi spun cuvantul, astfel ca noile accesorii nu au cum sa treaca neobservate. Desi au nume parca preluate dintr-o carte despre robotei,  N71, N63 si N33 sunt trei modele inovatoare, concepute pentru a satisface nevoile pasionatilor de motociclism.

N71 este noul tip de casca" crossover” . Conceputa ca o casca full-face, devine jet imediat ce partea inferioara este ridicata. Versiunea integrala este prevazuta cu viziera care ofera o buna vizibilitate si o protectie optima. Sistemul de ventilatie este extrem de eficient, datorita prizelor de aer. Noua casca N63 este proiectata pentru uz urban. Dispune de un design sofisticat si atractiv, in combinatii de culori foarte interesante. Nolan N33 este cea mai recenta propunere pentru cei mai exigenti motociclisti care cauta un produs de o calitate superioara. Prevazuta cu spatii de ventilare, casca nu devine, nici pe departe, un cuptor in zilele toride, permitand rider-ului sa se bucure de un confort optim in timpul oricarei calatorii. Viziera stil „extra long” este rotunjita si ofera protectie excelenta.

O noutate pentru 2011 o reprezinta si accesoriul MCS Honda Goldwing, un kit care permite conectarea printr-un cablu la sistemul audio instalat pe motocicleta Honda Goldwing. In felul acesta puteti asculta in permanenta informatiile de care aveti nevoie :radio, indicatii GPS. In plus, acest kit face posibila comunicarea cu pasagerii altor motociclete. Kitul este compatibil cu modelele de casti N103, N90, N85, N71, N43.

© 2020 atvrom.ro Toate drepturile rezervate