Noile UTV-uri Polaris 2017

Noile UTV-uri Polaris 2017

26.07.2016

Polaris aduce vesti mari pentru noul lineup 2017. Pe langa o serie de modele ATV 2017 Polaris Sportsman, se remarca noi modele si in gamele ACE, RZR, Ranger si General. In aceasta stire aruncam o privire asupra acestor noi modele. Informatii despre modelele 2017 RZR XP Turbo din gama de SxS Polarisinca nu au fost dezvaluite.

2017 Polaris RZR XP 1000 - Velocity Blue
 
Ceea ce diferentiaza modelul 2017 Polaris RZR XP 1000 este faptul ca dispune de amortizoare remote reservoir, ca si modelele turbo de anul trecut, noi roti si noi variante de culoare. In cabina de pilotare se afla un touch screen de 7 inch numit "centrul de control Ride Command". Functionalitatile sale includ GPS cu group ride sharing, radio AM/FM, informatii despre conditiile atmosferice, vizualizare pentru camerele fata si spate, indicatori de rulare selectabili si restul instrumentatiei de bord normale. Modelele standard 2017 Polaris RZR High Lifter XP 1000 sunt disponibile in configuratii cu 2 sau 4 locuri. Informatii despre modelul turbo nu au fost eliberate inca.
 

2017 Polaris RZR XP 1000 - Gold Matte Metallic
 
Acest UTV se remarca prin anvelopele Pro Armor de 30 inch instalate pe jante beadlock. In interiorul cabinei, centurile de siguranta in 6 puncte sunt standard si protectia de dedesubt este asigurata de rock slidere. Sistemul de transmisie Xtreme Performance are un schimbator special si o treapta de viteza mai joasa "Low" pentru pilotare in zone cu teren pietros sau in noroi.
 
2017 Polaris RZR S 570 - Indy Red
 
Unul dintre RZR-urile favorite acum devine chiar mai bun. 2017 Polaris RZR 570 vine in noul sezon cu suspensii cu o cursa lunga. Acest model este prevazut cu brate duble tip A in toate punctele cu o cursa de 12 inch fata si 12.5 inch spate. Anvelopele de 27 inch Maxxis Big Horn sunt montate pe jante din aluminiu iar patul de transport de 136kg este in continuare standard. RZR 570 are in continuare o latime de 60 inch si poate incapea cu usurinta in spatele unui pick up. Modelul este disponibil cu sau fara servodirectie EPS.
 
2017 Polaris Ranger XP 1000 Ranch Edition - Maroon Metallic

Ranger 1000 XP a fost adaugat in lineup ca o imbunatatire a modelului deja cunoscut Ranger 900 XP. Un pat de transport de mari dimensiuni impreuna cu optiuni pentru 3 sau 6 pasageri fac modelul un favorit pentru oricine are nevoie de un vehicul cu o capacitate mare de transport. Modelele standard vor fi disponibile in culorile verde, rosu, bronz sau alb. Pentru 1000 USD in plus puteti alege dintre 2 modele SE: Ranch sau Hunter Edition. Modelul Ranch este echipat cu o bara de protectie, oglinda retrovizoare, headache rack si accesorii de remorcare iar Hunter Edition are 2 teci pentru arma de vanatoare si este disponibil in schema de culoare Pursuit Camo.
 
2017 Polaris Ranger XP 1000 Northstar HVAC - Velocity Blue
 
Polaris inoveaza din nou si introduce unicul UTV pe benzina cu incalzire si aer conditionat. Acest model este disponibil in variantele cu 3 sau 6 locuri (6 locuri pentru varianta crew). Sistemul HVAC va fi adaptat si pe alte modele in viitorul apropiat cu siguranta. Pentru protectie impotriva elementelor pe traseu, cabina este prevazuta cu un parbriz din sticla standard montat pe structura convertibila Polaris ROPS.
 
2017 Polaris General Premium 1000 Hunter Edition - Polaris Pursuit Camo
Pentru a merge impreuna cu modelele de culoare rosie si alba, modelul Premium Hunter Pursuit Camo isi face debutul in 2017. Cu portiere intregi si o schema de culoare completa Pursuit Camo, acest model este echipat cu 2 teci pentru arme de vanatoare montate in patul de transport. Modelul deluxe va fi de culoarea Titanium Black si portocaliu acest an. Toate modelele vor fi prevazute cu puternicul motor Prostar de 999cc.
 
2017 Polaris General Premium 1000-4 - Silver Pearl

Probabil cea mai mare veste de la Polaris este adaugarea in lineup a unui model General cu 4 locuri. Are un ampatament mai lung decat modelul cu 2 locuri asadar confortul pe scaunele din spate ar trebui sa fie excelent. Per ansamblu, este mai lung cu doar 4 inch decat modelul XP1000-4. In completarea pachetului vin suspensiile cu brate duble tip A fata si spate si ampatamentul de 113 inch care asigura stabilitate si o experienta de pilotare excelenta.
 
2017 Polaris ACE 900XC - Matte Silver Pearl
 
Daca sunteti in cautarea unui UTV cu 1 loc cu un accent sport foarte pronuntat, 2017 Polaris ACE 900XC este alegerea potrivita. Modelul are suspensii cu brate duble tip A fata si spate si o latime de 59 inch. Ofera o experienta de pilotare excelenta si cu siguranta pana la sfarsitul anului vor fi disponibile pe piata o multime de pachete custom compatibile pentru personalizare.
 
2017 Polaris ACE 570 SP - Titanium Matte Metallic

In acest an, modelul ACE SP primeste o noua suspensie fata cu brat dublu tip A, facandu-l sa se comporte mai degraba ca un RZR cu un singur loc. Modelul are o cursa de 9 inch fata si 9.5 inch spate. Barele stabilizatoare fata si spate impreuna cu anvelopele de 25 inch vor imbunatati de asemenea capacitatea de virare, in special in curbe stranse.
 
2017 Polaris ACE 500 - Indy Red

Cei de la Polaris s-au facut remarcati atunci cand au folosit motorul cu 1 cilindru, de 500cc in gama Sportsman. Acelasi motor isi gaseste acum locul in sasiul ACE, inlocuind micul model 330. Acesta si modelul standard 570 vor folosi de asemenea suspensia fata McPherson si brate duble tip A Spate.
 
Va vom tine la curent cu noi informatii despre lineup-ul de UTV-uri 2017 Polaris pe masura vom avea noutati.

Te-ar putea interesa si:

KTM introduce noi scheme de culoare pentru gama Supersport 

Sezonul 2024 aduce noutati la nivelul lineup-ului de motociclete Supersport din familia KTM Motorcycles. Producatorul austriac a anuntat update-uri de culori si grafici pentru gama RC Supersport, inspirandu-se de la prototipurile mai vechi si din com...

Citeste mai mult