Au mai ramas

0
0
ZILE
0
0
ORE
0
0
MINUTE
0
0
SECUNDE

pana la campania

Noile quad-uri de la Honda


Noile quad-uri de la Honda
  19.11.2014

Cei de la Honda au in vedere lansarea unei noi serii a quad-ului TRX dupa mai bine de un deceniu de la primul model lansat.

Dupa zvonurile lansate de o publicatie din Statele Unite ale Americii,Honda va echipa ATV-ul TRX450R cu acelasi motor,care este deja prezent pe modelul Honda CRF450R.Sursele oficiale nu au oferit nici o informatie precisa in acest caz,insa dupa noul quad Honda CRQF lansat de japonezi,cel mai probabil vom vedea in curand noul TRX450R.

Noul ATV Honda CRQF este construit special cu cele mai bune piese si materiale prezente pe piata,ale celor mai mari producatori din domeniu precum Roll Design,Goldspeed,Renthal si Dominator pentru a castiga cat mai multe competitii MX.

Quad-ul TRX450R va avea un sasiu foarte usor si rezistent si va beneficia de un motor puternic de 449cc,prezent pe motocross-ul Honda CRF450R,astfel noul ATV va dispune de o manevrabilitate excelenta si performanta pe masura.

Alte caracteristici importante care le intalnim pe modelul Honda CRQF sunt anvelopele Goldspeed,ghidonul Renthal si sistemul de suspensii Kayaba.

Proiectarea quad-ului Honda a fost realizata de constructorul german Gerben Vruggink,fiind cel mai celebru si experimentat in construirea ATV-urilor care concureaza la Raliul Dakar,cel mai important si dur raliu din lume.

Vom reveni cu mai multe informatii si detalii tehnice in momentul lansarii oficiale a quad-ului TRX450R.
ATVROM SPORT  - importator ATV Arctic Cat, Can-Am Bombardier, CFMoto, Goes, Linhai, Kawasaki, Suzuki, TGB, Yamaha.

© 2020 atvrom.ro Toate drepturile rezervate