Au mai ramas

0
0
ZILE
0
0
ORE
0
0
MINUTE
0
0
SECUNDE

pana la campania

Noile motoare Kohler pentru UTV-urile 2015 Polaris Diesel


Noile motoare Kohler pentru UTV-urile 2015 Polaris Diesel
  16.12.2014

Cei de la Polaris au semnat un contract de colaborare cu cei de la Kohler,care se vor ocupa de furnizarea motoarelor ce vor echipa noile UTV-uri Polaris Diesel.

Noile modele 2015 Polaris Ranger Diesel si Polaris Ranger Crew Diesel vor fi propulsate de motorul Kohler KDW1103,cu o capacitate de 1028cc.

Motoarele KDW1103 vin cu sistem de combustie si injectie de ultima generatie,astfel indeplinesc cerintele celor de la EPA,CARB si EURO,in ceea ce privesc emisiile de gaz.Aceste motoare ofera turatii de pana la 4.200 rpm,sunt racite cu lichid,iar sistemul de transmisie este pe curea.

Managerul companiei Kohler Engines,Jeff Wilke,a declarat:"Suntem incantati sa anuntam parteneriatul cu cei de la Polaris in vederea dezvoltarii noilor UTV-uri diesel.Motoarele KDW1103 produse de catre compania noastra,se potrivesc perfect cu acest tip de vehicule,dispunand de caracteristici tehnice din industria auto.Sistemul de injectie asigura o putere destul de mare si un consum mai redus de combustibil,specific motoarelor diesel".

In plus,motoarele Kohler KDW1103 pot asigura un curent de 110 amperi pentru a alimenta toate accesoriile UTV-ului,oferite de Polaris:trolii,sisteme de incalzire,sisteme audio,proiectoare suplimentare.De asemenea,cei de la Kohler sustin ca acest tip de motoare se potrivesc pentru vehiculele off-road,datorita rezistentei excelente pe care o ofera,fiind fabricate din fonta.

O alta declaratie din partea managerului de productie Steve Schiebel afirma ca: "Inginerii nostri acorda o importanta marita acestor motoare diesel.Acestea sunt foarte compacte si emisiile de gaz sunt foarte scazute in comparatie cu alte modele diesel,insa fara a compromite in vreun fel performanta data de acestea.Motoarele Kohler sunt cea mai buna alegere pentru noile modele 2015 de UTV-uri Polaris Ranger Diesel".


Noile motoare Kohler pentru UTV-urile 2015 Polaris Diesel - 1ATVROM SPORT- importator UTV Arctic Cat, Can-Am Bombardier, CFMoto, Kawasaki, Linhai,Yamaha
© 2020 atvrom.ro Toate drepturile rezervate