Au mai ramas

0
0
ZILE
0
0
ORE
0
0
MINUTE
0
0
SECUNDE

pana la campania

La multi ani tuturor valvelor !


La multi ani tuturor valvelor !
  24.06.2010

Stiati ca...? Nu, nu urmeaza o intrebare din manualul de istorie, ci o urare de la multi ani. Sarbatoritele sunt valvele de titan pe care compania nipona Yamaha le-a introdus pentru prima oara la motoarele vehiculelor sale in urma cu fix 10 ani, pe 23 iunie.

YZ250F a beneficiat de acest tip de valve si a simtit pe pielea sa o imbunatatire in ceea ce priveste performanta motorului, transformandu-se in “the best” peste noapte. Cu o crestere a puterii si o scadere a greutatii, respectiva bestie a devenit un etalon in aceasta lume moto.

Japonezii sunt constienti ca mai sunt o serie de componente care ar trebui imbunatatite si ca uneori, aceste valve nu pot face minuni dar, atunci cand vine vorba despre materialul folosit, niponii recomanda, intr-un glas, titan. De ce? Deoarece este mult mai usor, mai rezistent la deteriorari si, calitativ, poate fi comparat cu otelul, pe care insa il depaseste cand vine vorba de greutate ( cu 45% mai usor decat otelul).

Asadar nu faceti rabat de la calitate, recomanda cei de la Yamaha si nu va zgarciti cand trebuie sa cumparati aceste componente pentru ATV-uri.

© 2020 atvrom.ro Toate drepturile rezervate