MOTOCICLETE

0 produse

Nu exista produse care sa corespunda criteriilor selectate.

Motocicletele sunt unele dintre cele mai raspandite si populare vehicule pentru transport si recreatie din intreaga lume, 58% dintre acestea regasindu-se in regiunile Asia-Pacific si Asia de Sud si Est. In functie de scopul in care acestea sunt utilizate, dar si de model, acestea difera atat ca si caracteristici, cat si ca design. Astfel, exista motociclete de strada (Naked, Cruiser, Sport, Touring), motociclete pentru teren accidentat (Enduro: Cross si Hard-Enduro) si motociclete de competitie (Motocross si Supersport). Majoritatea motocicletelor dispun de viteze secventiale cu 5 sau 6 trepte, insa exista si modele care beneficiaza de cutii automate. Acestea pot fi echipate cu sisteme complexe, precum: controlul tractiunii si al derapajelor, ABS, cruise control sau sistem de asistenta la demarare. Pentru a conduce un astfel de vehicul pe doua roti, trebuie sa detii permis de conducere categoria A1, A2 sau pentru 16 ani.

Oferta ATVRom,  dealer motociclete, cuprinde numeroase modele de la producatori motociclete renumiti, precum KTM, CFMoto, GasGas, Husqvarna, Aprilia, Kawasaki si Fantic. In plus, in magazinele fizice si online veti gasi o multime de vehicule, precum ATV-uri, SxS-uri, scutere, biciclete, skijet-uri, snowmobile si vehicule Spyder si Ryker, cat si echipamente de protectie sau accesorii.

Gas Gas este un producator de motociclete din Spania. Compania a fost infiintata in anul 1985, fiind specializata in productia de motociclete off-road pentru trial sau competitii enduro. Gas Gas a castigat numeroase Campionate Mondiale de Trial, dintre care putem aminti: in anii 1993, 1994 si 1995 cu campionul mondial Jordi Tarrés si 4 ani consecutiv, intre 2003 si 2006, cu Adam Raga. In plus, producatorul a avut succes si in cadrul Campionatelor Mondiale de Enduro, castigand alaturi de Paul Edmondson campionatul mondial de 125 cc in 1994 si de 250 cc in anul 1996, alaturi de Petteri Silván campionatul mondial de 250 cc in 1999 si alaturi de Petri Pohjamo campionatul de 125 cc in anul 2003.

ATVRom iti pune la dispozitie o serie de motociclete Gas Gas, cu motorizari diferite. Astfel, in ceea ce priveste capacitatea cilindrica, exista urmatoarele variante: 50 cc, 65 cc, 85 cc, 125 cc, 250 cc, 272 cc, 293 cc, 294 cc, 350 cc, 450 cc. In plus, vei gasi o serie de motociclete GasGas noi, produse pentru anul 2022.

In cazul in care esti in cautare de o motocicleta Gas Gas de vanzare, specialistii ATVRom te vor indruma in alegerea modelului potrivit pentru tine. In ceea ce priveste modalitatea de plata, ai la dispozitie 4 optiuni, si anume plata cu cadrul, plata in numerar, plata in monede virtuale si plata prin OP. Pe langa acestea, poti achizitiona o motocicleta Gas Gas in rate sau in leasing, astfel ca, iti poti cumpara o motocicleta Gas Gas ieftina, insa vei avea posibilitatea de a achizitiona si un model mai puternic, cu un pret mai ridicat.

Apeleaza la specialistii nostri pentru orice informatie legata de motocicletele GasGas, dar si despre alte vehicule din oferta noastra, accesorii sau echipamente!

Intrebari frecvente MOTOCICLETE

Pentru a conduce o motocicleta este nevoie sa detineti un permis de conducere categoria A, A1 sau A2, in functie de capacitatea motorului si de varsta dvs: A2 pentru 16 – 18 ani si max 49cc, A1 pentru 18 – 24 ani si max 600cc, A peste 24 ani, orice capaci

Toate indicatiile de intretinere a vehiculului dvs se afla specificate in Carnetul de garantie pe care il primiti la cumparare. Intervalele de revizii sunt, de asemenea, specificate in Carnetul de garantie. Va sfatuim sa il cititi cu atentie pentru o func

Magazinele noastre se afla in: Bucuresti, Pitesti, Cluj, Piatra Neamt, Campulung Moldovenesc, Brasov, Sibiu, Craiova, Targu Jiu, Arad, Timisoara, Baia Mare. Iti recomandam sa ne contactezi pentru a gasi o solutie daca sunteti din alt oras.

De service si revizii puteti beneficia fara nici o problema. De garantie beneficiati doar in cazul in care furnizorul de la care ati cumparat dvs motocicleta este dispus sa coopereze cu tehnicienii ATVRom pentru rezolvarea problemei dvs.

Preturile pentru motociclete difera destul de mult in functie de modelul si specificatiile dorite. Pentru mai multe detalii, nu ezita sa contactezi echipa ATVRom.

Da, puteti cumpara o motocicleta in rate sau leasing. Gasiti toate detaliile in pagina noastra de contact, in functie de zona tarii din care sunati.

Te rugam sa ne contactezi! Unul dintre consultantii nostri de vanzari iti va oferi raspunsul pentru orice intrebare legata de produsul care te intereseaza.