ClickCease

Au mai ramas

0
0
ZILE
0
0
ORE
0
0
MINUTE
0
0
SECUNDE

pana la campania

Indian Scout 2021 - caracteristici


Indian Scout 2021 - caracteristici
  02.06.2021

Line-up-ul complet de modele Indian Motorcycle a ramas relativ neschimbat pentru sezonul 2021, cu exceptia adaugarii a doua motociclete: Vintage Dark Horse si Roadmaster Limited.

Cu privire la seria Scout, constructorul american a adaugat doar in ultimii ani un numar considerabil de modele noi, astfel incat pentru sezonul 2021 s-au facut doar cateva schimbari. Scout Sixty si Scout Bobber Sixty au fost inzestrate cu „haine” noi, cu scheme de culoare atractive si pastreaza motorizarea 1000 cc capabila sa dezvolte 78 cai putere. Pentru riderii care doresc o motocicleta mai puternica, cu look-ul original de motor old-school, varianta 1133 cc Scout este disponibila alaturi de modelul Scout Bobber.

Scout Bobber Twenty aduce optiunile de culoare Stealth Grey si Sagebrush Smoke, Maroon Metallic si White Smoke. Motocicleta Scout Bobber vine cu look-ul clasic atragator pe negru complet care a consacrat-o. Deocamdata, majoritatea upgrade-urilor tehnologice introduse se aplica cu predilectie modelelor touring si bagger, sub forma de echipamente standard sau ca optimizare.

 

Tag-uri

indian scout, motociclete indian, indian motorcycle,

© 2021 atvrom.ro Toate drepturile rezervate