Motocicleta CF Moto 650NK - atuuri


Motocicleta CF Moto 650NK - atuuri
  31.10.2018

În afară de ATV-uri și UTV-uri, producătorul CF Moto mai participă pe segmentul powersports și prin dezvoltarea de motociclete la standarde moderne, caracterizate prin componente de calitate superioară și cu performanțe deosebite în raport cu prețul accesibil.

Aspectul performanței este dovedit și de prezența modelelor de motociclete CF Moto în cadrul unor curse celebre ca de pildă Raliul Internațional Isle of Man TT.

În sezonul competițional de anul acesta, CF Moto a intrat în atenție cu modelul în ediție limitată 650NK TT ABS 2018, creat în semn de omagiu la aniversarea a 110 ani de raliuri TT.

 

 

Modelul standard CF Moto 650NK este potrivit pentru riderii care caută un mijloc de deplasare în oraș și în afara lui, distractiv și manevrabil.

Motocicleta vine echipată standard cu motor cu 2 cilindri în linie, 650cc, 8 valve, DOHC, răcire pe lichid, Bosch. Un avantaj îl constituie rezervorul din dotare de capacitate generoasă, mai precis 17 litri, astfel încât doritorii vor avea parte de mai multă distracție cu un singur plin.

Agila motocicletă CF Moto 650NK este disponibilă în reprezentanțe cu două scheme de culoare inedite: Pearl White (alb) și Athens Blue (albastru) care vor capta negreșit atenția când vă aflați în trafic.

Alte specificații: dimensiuni LxWxH 2114 x 757 x 1100 mm; garda la sol 150 mm; ampatament 1415 mm.

In curand la ATVRom!

Tag-uri

cf moto, motociclete, cf moto 650nk,

© 2019 atvrom.ro Toate drepturile rezervate