Au mai ramas

0
0
ZILE
0
0
ORE
0
0
MINUTE
0
0
SECUNDE

pana la campania

Prezentare 2020 Moto Guzzi V7 III Stone S


Prezentare 2020 Moto Guzzi V7 III Stone S
  09.03.2020

Motocicleta 2020 Stone S aminteste de glorioasele modele Moto Guzzi din anii ’70

La show-ul EICMA 2019, Moto Guzzi a lansat doua modele V7 III: motocicleta Racer 10th Anniversary si editia limitata Stone S. Ambele au in dotare motorizarea de traditie a Moto Guzzi - motorul in doi cilindri 744cc, dar se deosebesc printr-o serie de caracteristici de styling.

Motocicleta Moto Guzzi Stone S atrage atentia de la prima vedere prin designul de café racer si aminteste de modelele fabricate de compania italiana in anii 1970, cum ar fi 1974 750 S si 1971 V7 Sport. Varianta in editie limitata va fi disponibila pe piata in doar 750 de unitati. In exclusivitate in gama de motociclete Moto Guzzi, fiecare model Stone S va avea numarul de serie gravat pe clema de ridicare a ghidonului.

Versiunea Stone S se distinge de modelul de baza prin elemente de design retro, ca de pilda rezervorul de combustibil chromat, cu accente negre si logo-ul cu vultur rosu pe ambele parti. Schema de culoare pe rosu, o traditie in familia Moto Guzzi, continua in zona amortizoarelor si este preluata si pentru a conferi o nota constrastanta la nivelul seii speciale Alcantara.

Look-ul sport vintage al motocicletei de fata este completat de oglinzile noi pentru vizibilitate marita, iar farul si ecranul de bord amplasate mai jos dau sentimentul ca te afli in saua unui model de curse. O alta diferenta fata de modelul standard o constituie luminile LED complete, o dotare care se regasea pana acum exclusiv la pachetul Stone Night. Farul frontal cu LED si stopurile sunt plasate mai jos fata de varianta Stone de baza, in configuratie similara pachetul Stone Night. Versiunea Stone S dispune, la fel ca modelul Racer 10th Anniversary, de anvelope Dunlop Arrowmax Streetsmart pentru a oferi performanta ridicata la pilotare.

Racer 10th Anniversary

 

Tag-uri

v7 III stone, moto guzzi, motociclete, cafe racer, motocicleta 744cc,

© 2020 atvrom.ro Toate drepturile rezervate