Au mai ramas

0
0
ZILE
0
0
ORE
0
0
MINUTE
0
0
SECUNDE

pana la campania

Modelele Polaris isi protejeaza spatele


Modelele Polaris isi protejeaza spatele
  16.07.2010

Polaris RZR, RZR-S si RZR-4. Acestea sunt modelele care acum isi pot achizitiona o noua bara de protectie spate. Cu un design minimalist, acest accesoriu are doua avantaje: este usor, ceea ce nu ingreuneaza deloc ATV-ul pe care se ataseaza si, in acelasi timp, ofera protectia necesara.

 

De asemenea, aceasta bara de protectie isi poate depasi, putin, fisa postului, putand fi folosita si ca spatiu in care sa fie asezata roata de rezerva care nu lipseste de la niciun vehicul care se respecta. In felul acesta se castiga spatiu in alta parte a ATV-ului.

Ori de cate ori posesorii de ATV afla despre asemenea accesorii se intreaba cum trebuie sa monteze respectiva bara, cat timp le va “consuma” intreaga operatiune si cate modificari vor trebui sa faca vehiculului pentru a avea un rezultat bun. La aceste intrebari, toata raspunsurile sunt simple. Instalarea barei de protectie nu necesita “gaurirea” ATV-ului, nu este nevoie de bormasina si nici de soctorat pentru montare.

In cazul in care se achiztioneaza respectivul accesoriu, producatorul ofera toate instructiunile de montare, asa ca nu ramane nicio intrebare fara raspuns, potrivit holzracingproducts.com

© 2020 atvrom.ro Toate drepturile rezervate