Au mai ramas

0
0
ZILE
0
0
ORE
0
0
MINUTE
0
0
SECUNDE

pana la campania

Modelele ATV 2011 in avanpremiera de la Honda, Rubicon si Rincon


Modelele ATV 2011 in avanpremiera de la Honda, Rubicon si Rincon
  16.03.2010

Dupa ce Honda s-a bucurat de o primire foarte buna a modelelor din 2010, producatorul de ATV-uri a anuntat ca doreste sa preia pozitia de lider de piata prin oferirea in avanpremiera a modelelor de ATV-uri utilitare din 2011: Honda Recon, Honda Foreman, Honda Foreman Rubicon si Honda Rincon. Toate modelele sunt disponibile in diferite versiuni, cu numeroase optiuni precum cuplare si directie electronica sau echipare cu GPS.

Modelul Honda Foreman Rubicon 2011 va fi disponibil cu optiuna EPS si sistem GPS, in versiunile Honda FourTrax Foreman Rubicon si Foreman Rubicon GPScape. Viitorul model va beneficia de noi tehnologii, precum transmisia automata Hondamatic. Motorul de 499 cc are un raport cilindru x piston de 92 x 75mm pentru a furniza putere celor patru roti. Suspensia este independenta in fata iar in spate sunt montate amortizoare duble. Mai mult, Foreman Rubicon este cel mai mic quad utilitar Honda care prezinta optiunea GPScape. Acest accesoriu va ofera navigatia GPS montata direct in vehicul pentru o sursa constata de putere. Este totodata integrat si in display-ul digital de pe ghidon, avand butoane mari si usor de folosit de catre conducator. Acest model primeste si sistemul Traxlok si este disponibil pe rosu, verde si camuflaj.

Cel mai mare ATV utilitar de la Honda, Honda FourTrax Rincon, se va intoarce in 2011 cu un motor de 675 cc. Acest vehicul va beneficia de un sistem de injectie pentru combustibil. Mai mult, va prezenta si transmisia automata folosita de Honda in industria autmobilistica, care foloseste un convertor de cuplu hidraulic pentru a schimba intr-o treapta superioara sau inferioara. Suspensiile independente permit ca partea din spate sa se "muleze" pe obstacole si astfel sa ofere o plimbare uniforma pe un teren accidentat. Totodata este si singurul quad utilitar din aceasta gama, care beneficiaza de discuri de frana in fata si spate. Va fi disponibil pe rosu, verde si camuflaj.

Alte vehicule utilitare ATV care au fost anuntate pentru 2011 sunt si FourTrax Rancher si FourTrax Rancher AT, precum si Fourtax Recon si Fourtax Foremor, prezentate intr-un articol anterior.


© 2020 atvrom.ro Toate drepturile rezervate