Au mai ramas

0
0
ZILE
0
0
ORE
0
0
MINUTE
0
0
SECUNDE

pana la campania

Aspectele impresionante ale motocicletei MGX-21 Flying Fortress


Aspectele impresionante ale motocicletei MGX-21 Flying Fortress
  05.04.2019

Moto Guzzi MGX-21 Flying Fortress este o motocicleta „bagger” cu motorizare serioasa V-Twin si a fost proiectata in California. Numele i se trage de la bombardierul Boeing B-17 din al Doilea Razboi Mondial. Cu toate ca infatisarea este de motocicleta americana, logo-ul in relief MGX-21 ii tradeaza originile italiene, MG venind de la numele brandului.

Designul motocicletei Flying Fortress a fost realizat in studioul Piaggio din Pasadena de catre directorul de design Miguel Galluzzi, in incercarea constructorului de a ataca piata americana unde cele mai mari V-Twins din lume se bucura de o larga popularitate.

Aceasta motocicleta Moto Guzzi este a cincea din noua generatie de modele dotate cu motor cu doi cilindri de capacitate 1380cc si este precedata de cele doua modele Moto Guzzi California si de variantele Audace si Eldorado. Se remarca imediat prin aspectul agresiv si componentele din fibra de carbon, precum si prin roata frontala de diametru mare 21 inch.

Cu inginerie moto italiana de top, motocicleta MGX-21 exceleaza pe toate planurile asigurându-și astfel un loc în varful modelelor cu motor in V. Acest cruiser neconventional redefineste astfel experiența de riding urbana sau extravilana. Poziția de pilotare este gândită pentru a conferi maximum de confort atât pilotului cât și unui eventual pasager. Un factor important il constituie si sistemele de cruise control, control tracțiune și modurile diferite de pilotare (VELOCE pentru a utiliza puterea si capacitatea maxima a motocicletei, TURISMO pentru o calatorie lina si un consum optim la drum lung, PIOGGIA pentru condiții de aderență scăzută modicând puterea accelerației și frâna de motor). Per ansamblu, se poate concluziona ca modelul aduce un plus de eficiență și siguranță pe orice tip de traseu in vreme ce motorizarea 1400cc V-Twin promite o putere impresionantă pastrand in acelasi timp un raport de consum optim indiferent de traseu. Cu atuuri tehnice, tehnologie avansata și un look modern, MGX-21 este o veritabila piesă de colecție dedicată celor cu adevarat fani ai motociclismului care nu se sfiesc să isi declare pasiunea si sa iasa in evidență cu fiecare prilej.

Tag-uri

motociclete, moto guzzi, mgx 21 flying fortress,

© 2020 atvrom.ro Toate drepturile rezervate