Au mai ramas

0
0
ZILE
0
0
ORE
0
0
MINUTE
0
0
SECUNDE

pana la campania

Marotti prezinta noul vehicul Bike-Quad


Marotti prezinta noul vehicul Bike-Quad
  16.02.2010

Cine a spus ca visele nu devin realitate? Marotti Bikequad este conform creatorilor sai o viziune devenita realitate. Aceasta masinarie care nu poate fi incadrata intr-o categorie exacta a fost creata pentru a incanta pasionatii prin design-ul sau, performanta si pilotarea ultrasport. Pentru a fi numita exclusiv motocicleta, are o roata in plus, iar pentru un quad are o roata in minus. Combinatia intre o motocicleta moderna si tehnologia automobilistica a dat nastere unui vehicul care este dinamic precum o motocicleta si sigura asemeni unei masini. Acest vehicul vine tocmai din Polonia, locul de bastina al celebrului FSO Polonez. Cei de la Marotti au prezentat acum un an si un alt concept motorizat inovator, un V4 de la Honda.

Cadrul este realizat din otel si este foarte rezistent, iar motorul puternic are o capacitate de 1400 cmc, dezvoltand o putere de 190 CP. Exista si un model cu un motor de 1.3 cu 160 CP. Acestea sunt oferite in conditiile in care masa totala este de 440 kg, raportul greutate/putere fiind astfel echivalent cu cel al unui Ferrari 458 Italia. Caroseria este de tip monopost, lucru care il face perfect pentru a fi folosit pe circuit, desi se spera ca in viitor sa poata patrunde si pe drumurile publice.

Iar pentru promovarea imaginii in randul viitorilor potentiali cumparatori, agentia de creatie One Union se va ocupa de campania vizuala pentru a crea un proiect adaptat pentru piata competitiva europeana. Video-ul de mai jos face parte din aceasta campanie de promovare Marotti:
http://www.youtube.com/watch?v=YEy8lSkYPEk

© 2020 atvrom.ro Toate drepturile rezervate