Au mai ramas

0
0
ZILE
0
0
ORE
0
0
MINUTE
0
0
SECUNDE

pana la campania

Manusile Keis cu baterie te ajuta sa treci iarna mai usor


Manusile Keis cu baterie te ajuta sa treci iarna mai usor
  28.10.2014

In momentul in care temperaturile incep sa scada din ce in ce mai mult, motociclistii si ATV-istii se gandesc din ce in ce mai mult ca atunci cand se afla la ghidonul vehiculului au nevoie ca extremitatile sa le fie protejate impotriva frigului.

Picioarele si mainile sunt cele mai expuse la frig, motiv pentru care au nevoie de protectie optima. O solutie potrivita ar fi achizitionarea unor echipamente adaptate perfect acestor cerinte. Cei de la Keis au venit pe piata cu o pereche de manusi care pot fi purtate foarte bine pe sub cele pe care le utilizati in mod frecvent ori de cate ori iesiti la plimbare. Confectionate din material elastic, care se muleaza perfect pe orice mana, manusile sunt prevazute cu sistem de incalzire la baterie care ofera confort maxim in cazul in care rulati pe vreme nefavorabila.

Pentru a putea fi utilizate si cand sunt pe motocicleta dar si cand incheie calatoria, manusile sunt prevazute cu baterii Li-ion care pot fi schimbate in cazul in care-si dau ultima suflare si care nu depind de bateria motocicletei.
ATVROM SPORT - importator accesorii ATV Arctic Cat, Can-Am Bombardier, GS Racing, Iron Baltic, Pro Armor, Silvertec, Symtec,Warn, GoPro, LIC, Quad Works, HGS, Kolpin, Leo Vince, Trail Tech, Goldspeed Racewear, Garmin, UFO

© 2020 atvrom.ro Toate drepturile rezervate