Au mai ramas

0
0
ZILE
0
0
ORE
0
0
MINUTE
0
0
SECUNDE

pana la campania

Lucerne Drystar si Tech Heated pentru iarna


Lucerne Drystar si Tech Heated pentru iarna
  17.11.2014

Oricat ar fi vrut sa amane momentul aparitiei frigului, motociclistilor nu le-a iesit magia, asa ca trebuie sa rascoleasca internetul sa gaseasca echipamente calduroase. Cei de la Alpinestars vin cu mai multe propuneri interesante.

Lucerne Drystar este un accesoriu care poate fi purtat in orice anotimp, fiind o piesa 4-in-1. Prevazuta cu fante pentru o aerisire perfecta inchise cu fermoar, jacheta poate fi purtata si in zilele calduroase si atunci cand temperatura scade simtitor. Cu un design modern, jacheta este dotata cu protectii Bio Armor care se regleaza subsuoara. Confectionat din material textil, usor, dar totodata extrem de rezistent si durabil, captusit cu membrana Drystar, accesoriul mentine pentru pilot o temperatura constanta chiar si in cele mai vitrege conditii. Bio Armor asigura protectie in cazul unui impact si ii da riderului siguranta de care are nevoie in timpul rularii.

Tech Heated este o alta propunere Alpinestars, care se adreseaza motociclistilor si nu numai. Aici vorbim despre un accesoriu extrem de confortabil, care-i permite riderului sa se simta bine atunci cand ruleaza cu motocicleta. Vesta este prevazuta cu un alimentator 55W care, atasat la sistemul electric al motocicletei, permite incalzirea jachetei. In felul acesta, riderul se bucura de o temperatura constanta si nu trebuie sa-si faca griji ca se supraincalzeste. 


Lucerne Drystar si Tech HeatedATVROM SPORT - importator accesorii ATV Arctic Cat, Can-Am Bombardier, GS Racing, Iron Baltic, Pro Armor, Silvertec, Symtec,Warn, GoPro, LIC, Quad Works, HGS, Kolpin, Leo Vince, Trail Tech, Goldspeed Racewear, Garmin, UFO

© 2020 atvrom.ro Toate drepturile rezervate