Au mai ramas

0
0
ZILE
0
0
ORE
0
0
MINUTE
0
0
SECUNDE

pana la campania

Lineup-ul SKI-DOO SUMMIT X 2020


Lineup-ul SKI-DOO SUMMIT X 2020
  23.12.2019

Snowmobilele Ski-Doo Summit X cu pachetul EXPERT sunt proiectate luand in considerare feedback-ul din partea riderilor si expertilor. Dotarile pachetului unic Expert permit abordarea traseelor cu zapada adanca pentru o experienta cu adevarat extrema. Principalele caracteristici ale modelelor consta in platforma inovativa REV GEN4, motorizarea ROTAX 850 E-TEC si cu E-TEC SHOT STARTER.

Noua generatie de snowmobile Ski-Doo din clasa Mountain se caracterizeaza prin greutate redusa, putere si performanta durabila, oferind flotatie si tractiune maxime precum si manevrabilitate precisa. Sincronizarea pilot-snowmobil este asigurata de ergonomia si designul modern al modelelor BRP Ski-Doo la care se adauga tehnologia avansata din dotare. Riderii pasionati de aventuri extreme isi vor putea valorifica potentialul si explora cele mai dificile trasee datorita amortizoarelor Kashima, in timp ce confortul la pilotare este sporit de prezenta aparatorilor flexibile pentru maini si a ghidonului amplasat jos. De asemenea, o noutate o reprezinta saua foarte confortabila Performance FORTY7C (mai joasa, mai usoara si ingusta in comparatie cu saua standard Summit) prevazuta cu grip-uri integrate pentru libertate de miscare.

Gama de snowmobile 2020 Summit X este creata pentru a oferi agilitate de invidiat la pilotarea prin zapada adanca. Puterea de necontestat a motorului Rotax 850 E-TEC si platforma REV GEN4 sunt atuuri pe care fanii acestui sport le vor aprecia de la prima iesire.

Nu in ultimul rand, snowmobilele Ski-Doo 2020 Summit SP imping limitele oferind un raspuns prompt la comenzi, o manevrabilitate fara efort si livrarea instanta a puterii pentru a cuceri traseele montane care aduc provocari extreme. Puncte forte: platforma REV GEN4, motorizarea Rotax eficienta si suspensia fata RAS 3 FRONT SUSPENSION.

 

Tag-uri

ski doo, ski doo summit x expert, snowmobile, snowmobil mountain,

© 2020 atvrom.ro Toate drepturile rezervate