Au mai ramas

0
0
ZILE
0
0
ORE
0
0
MINUTE
0
0
SECUNDE

pana la campania

Lasa-te de excursii daca te ratacesti cu nüvi 500


Lasa-te de excursii daca te ratacesti cu nüvi 500
  13.09.2010

 

Pentru masina, bicicleta, motocicleta sau barca. Acestea sunt vehiculele care accepta sistemul GPS nüvi 500. Precum modelul 550, versiunea nüvi 500 ajuta pe orice calator sa ajunga la destinatie in timp util.

Dispozitivul nüvi 500 se potriveste oricarui mijloc de transport, astfel incat atat un simplu pieton care prefera sa bata tara in lung si-n lat cat si un pasionat de biciclism sau motociclism poate sa beneficieze de informatii ale GPS-ului. Aparatul combina modurile avansate de navigare, este prevazut cu un display de dimensiuni care nu obosesc ochiul si, de asemenea, este creat in asa fel incat sa poata fi utilizat in bune conditii indiferent de vreme. Dispozitivul nu este voluminos, putand astfel fi transportat cu usurinta in orice buzunar.

Prietenos din fire, nüvi 500 il intampina pe calator cu intrebarile simple de genul “Incotro? Iar imediat ce se stabilesc directiile, se prezinta Harta. Respectivul calator nu trebuie decat sa atinga ecranul, sa stabileasca destinatia si va primi instructiunile care-l scot din impas. Nüvi 500 vine la pachet cu informatii City Navigator din 48 de state, date despre zone accidentate si terenuri dificile. In cazul in care ati reusit recordul de a va rataci, dispozitivul este prevazut si cu o comanda de genul “Unde ma aflu”, care, in caz de urgenta, va scoate din impas, afisand coordonatele precise ale locului unde va aflati. Vi se pot oferi adresele celor mai apropiate spitale, statii de politie si benzinarii. Fiind extrem de sensibil, GPS-ul in cauza va poate oferi informatii despre pozitia in care va aflati chiar daca va situati intr-o zona mai dificila, spre exemplu un canion sau portiune ecranata.

Nüvi 500 include, de asemenea, harti, afiseaza ora pe glob si este rezistent la apa, deoarece card slot-ul este situat intr-un compartiment in care apa nu intra oricat de insistenta ar fi. Datorita tuturor instrumentelor (ora, calculator, etc), dispozitivul este de un real ajutor in orice calatorie.

© 2020 atvrom.ro Toate drepturile rezervate